06 Kasım 2008

Vatana Millete Hayırlı Olsun!  

Siyah takım elbiseli, fötr şapkalı, yaşını başını almış bir adam. Babacan, güvenilir.... 10 tane çocuk, 40 tane de torun sahibi, emekli bir ihtiyar.... Yanına rahatlıkla yaklaşıp yol tarifi gibi sıradan bir soru sorduğunuzda, "şimdi bu yoldan dümdüz gideceksin, hanım kızım", diye söze başlayacağını düşündüğünüz biri...

Düşünmeyin işte.Görünüşe bakıp aldanmayın. Bu ihtiyar amcanın, "amcalığına" güvenmeyin; kalıbına, yaşına başına bakıp da adam zannetmeyin.

Çünkü bizim "ihtiyar amca", çocuk tacizcisi. Bazılarının - ki siz kim olduğunu gayet iyi biliyorsunuz- - aksine, "işini" kapalı kapılar ardında görmeye gerek bile duymadan, gündüzün ortasında, bir süpermarketin ödeme kuyruğunda ve İNSANLARIN GÖZLERİ ÖNÜNDE 10 yaşındaki bi kız çocuğunu, hiç bir şeyden ve hiç kimseden korkmadan utanmazca taciz eden bir adet sapık.!!!!

Avından başka hiçbir şeyi gözü görmeyen vahişi bir hayvan gibi seğirtmişti kızın peşinden ki, kasiyer para üstünü alması için onu uyardı da, kızcağız oradan uzaklaşacak vakit buldu.

"Kadının cinsel kimliğini öldürmek için başvurulan her yol mübahtır. Kuyruğunu küçükken koparacaksın ki, büyüdüğünde sallayamasın."

Sapığın "avlanma" görüntüleri, süpermarketin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Ya duvarların arasında yaşananlar.... kursağa itilip bastırılan haykırışlar....

Ve buna tuz biber, indirilen evlenme yaşı, tecavüzcüsüyle evlendirme ve böylece suçun ortadan kalkışı.

Vatana millete hayırlı olsun! Nur topu gibi, Üzmezler'imiz olacak!

Çok merak ediyorum, acaba kendi torunlarını dizinde oturturken o hasta beyninden neler geçiriyordu?





What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories



1 yorum: to “ Vatana Millete Hayırlı Olsun!