11 Mart 2009

1) Batman Belediye Meclisi, "Ahmet Necdet Sezer" bulvarının adını "Zilan" bulvarı olarak değiştirme kararı aldı. Zilan, 1996'da Tunceli'de 9 askeri şehit eden ve 33 askeri yaralayan bir PKK'lının kod adı..

Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, karara gerekçe olarak Sezer'in isminin Ergenekon soruşturmasıyla anılmaya başlamasını gösterdi. Karara istinaden "Ahmet Necdet Sezer Bulvarı" tabelası hafta içi kaldırılıp, yerine "Zilan Bulvarı" tabelası asılacak.

DTP'li Emine Ayna, geçen hafta Tunceli'deki mitingde, Zilan kod adlı teröristi, "Devrimin işaretleridir bunlar", diyerek alkışlattı.

Yorum : Şehitlerin kemikleri sızım sızım.....

2) 3 yıl önce Mersin'e gelen Erdoğan'a "Anamız ağladı" diyen ve "Ananı da al git" diye azar işiten çiftçi Mustafa Kemal Öncel'in wvi, Erdoğan'ın Mersin mitingi öncesi kuşatıldı ve Öncel gözaltına alındı. Erdoğan'ın Mersin'den ayrılmasının ardından serbest bırakılan Öncel, "Dünden beri sivil polis takibindeyim. Sabaha kadar sivil polisler evimin etrafını sardı. Mezitli girişinde dolmuştan indiğimde beni göz altına aldılar. Miting meydanında göz altına aldıklarını söylemişler. Göz altına alındığım yer miting meydanından 15 km uzaklıktaki kendi mahallem." dedi.


Yorum: Bir ülkenin başbakanı kendi vatandaşından neden korkar? Derdini söylemeyen derman bulamadığı gibi, derdini söyleme cesaretini gösteren de nezareti boylar.


3) AKP Manisa İl Başkanlığının, MHP mitingine katılımın, kendi mitinglerindeki katılıma oranla çok daha az olduğunu öne sürerek, "Boylarının ölçüsünü aldılar" başlığıyla gazetelere yolladığı fotoğrafta, kalabalığın PHOTOSHOP yöntemiyle çoğaltıldığı ortaya çıktı.

Yorum : :D:D:D:D:D:D:D

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories



0 yorum: to “